Ifjúsági

Egyetlen találat van

0 hozzászólás a(z) “Ifjúsági” bejegyzéshez

 1. Ruben szerint:

  Nem tudom,hanyan olvastak ezt a konyvet,de kivaloan megnyero,igen olvasmanyos,es ami a legfontosabb,nagyon jo kereszteny tanulsagokat tartalmaz.Ajanlom minden korosztalynak,biztosan mukodik.(kiprobaltam)

 2. Majoros Kende szerint:

  A CD nagy áldás – kiváló Karácsonyi ajándék 🙂

 3. Ez az idézet,maga a hozzászólás,ha értitek:)
  Nagyon-nagyon időszerű,és megerősített abban,hogy csak a szellemi harcnak van értelme!!!Ez viszont felszabadít háborúktól való félelemtől.Legalább is velem most ez történt!Nagyon köszönöm!

 4. Hompóth Roland szerint:

  Mind akik őszintén hisznek benne…

  Én átéltem az Ő természetfeletti szeretetét, az életem legviharosabb időszakának közepette. Mikor remegve a halálfélelemtől reszkettem a szobámban, akkor jött… éreztem hogy valaki ott van és levette a terhet rólam. Aztán újabb erősebb viharok jöttek, és Ő megint ott volt velem. És megint és megint. Neki köszönhetem hogy még most is élek. Megszabadított a rossz helyzetből. Mindig megvédi az ártatlanokat. Hála és Dicsőség az Úr Jézus Krisztusnak.
  Családom van, gyermekek és még most is, amikor családi viharok jönnek, mindig erőt ad felülkerekedni és hála neki tudok szeretni…

 5. Kovács Marika szerint:

  Ma ezt olvastam:Az egyszerű hit legyőzi a bonyolult sötétséget.
  P.Steve Scibelli Szeretném megköszönni,a fent leírtakat ,jó kis írás.Hiszem,hogy a nehéz időkben a gyerekek szolgálnak minket,és nem fordítva.
  Szeretném megköszönni az egy mondatokat. Néha nagyon nagy mélységből,nagy magasságba repít.Én igen nagyra becsülöm a szavak önmagukban rejlő erejét.De ha mondatokba állnak össze az már igazi Kánaán:)Szeretek itt csemegézni.Nektek ez sok-sok idő ,nekem erő,és húzókötél!Hálás szívvel:Kovács Marika