Online közvetítés

A Biblia Szól Egyház Istentiszteleteinek Online közvetítése

Közvetítéseinket az élő Istentiszteleteinkkel egy időben szerdánként 18:30, vasárnaponként 16:30 órai kezdettel láthatod.

Fontos:  Az élő adást sztereó hanggal közvetítjük, egyik oldalon a magyar, másikon az angol hang hallható (a dalok kivételével). Emiatt az adás előtt ellenőrizd le, hogy mindkét hangszóród működik-e, és egyenletes hangerővel szól-e (mert ha valamelyik nem működik, vagy halk, akkor az azon az oldalon közvetített beszélőt egyáltalán nem, vagy csak halkan fogod hallani).

A közvetítést az alábbi két módon tudod nézni:

A lenti közvetítési ablak segítségével: gördíts az oldal aljára és közvetítési időben kattints a lejátszás ikonra, ha ez a megoldás nem működik, akkor próbáld ki a következő lehetőségeket.

YOUTUBE csatornánk segítségével: Az alábbi linkre kattintva eléred youtube csatornánk oldalát, ahol arra a videóra kattintva tudod nézni az élő adást ami alatt az ÉLŐBEN MOST feliratot látod  (ha az ÉLŐBEN MOST felirat nem látszik az adás még nem aktív). A YouTube csatornára ugráshoz klikk ide >>

Amennyiben megnéznéd korábbi közvetítéseinket, azokat YouTube csatornánkon szintén megtalálod. Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, és hetente első kézből értesülsz legfrissebb felvételeinkről.
A YouTube csatornára ugráshoz klikk ide >>

Abban az esetben, ha le szeretnél tölteni korábbi videó- vagy hangfelvételeket, vagy az üzentetek jegyzeteit, akkor azt médiaarchívumunkban megteheted. A
médiaarchívum megnyitásához klikk ide >>

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.