A gyülekezetről

1990-ben többnemzetiségű (finn, francia és amerikai) misszionáriusok egy csoportja érkezett Magyarországra azzal a céllal, hogy a rendszerváltás után, a frissen szavatolt vallásszabadságban megossza Jézus Krisztus evangéliumát az emberekkel.

1991-ben 100 magyar hívő kezdeményezésére az egyház 0097-es technikai szám alatt bejegyzésre került a Bíróságon.

2012-től az egyházi törvény megváltozása miatt az egyház egyesületi keretek között folytatja tovább tevékenységét.

Hitelveink a következő oldalon olvashatóak. Tömören: az apostoli keresztény hit kardinális tanaiban hívő, és azokat gyakoroló gyülekezet vagyunk.

A Biblia Szól Gyülekezet egy Biblia-alapú, Krisztus-központú szolgálat, melynek célja: Isten személyének minél mélyebb megismerésén keresztül, az egyének és családok szellemi növekedésének támogatása, ahhoz, hogy az örök-élet szempontjából üdvbizonyosságot nyerjenek és egy Istenbe vetett bizalmon alapuló teljes életet élhessenek.

A gyülekezetünk számos tevékenységet folytat, melyek között megtalálhatóak a gyermekprogramok, szemináriumok, házassági- és családi tanácsadás, konferenciák, nyugdíjasklub, ifjúsági szolgálat, koncertek és színdarabok, utcai prédikációk, válságtanácsadás,iskolai felvilágosítás.  Ezeken túl egyéb más karitatív és oktatási tevékenységet folytat, melyek során alapítványokkal, hazai és külföldi gyülekezetekkel működik együtt. A tevékenységekben illetve programokban közreműködő egyének nagy része a Biblia Szól Gyülekezet önkénteseiből tevődik össze.

Isten rajtunk keresztül végzett munkájának eredményeként több országban vannak magyar misszionáriusaink, bibliatanulmányok, valamint társult gyülekezetek számos magyarországi városban.

Az elmúlt három évtized során a gyülekezet több tízezer embert ért el a Biblia üzenetével. Több tucat életet mentett meg különböző szolgálatain keresztül szó szerinti értelemben – az öngyilkosságot elkövetni szándékozóktól az abortálni kívánt magzatokig.

Gyülekezetünkben, kötelező tagság nincs. A Biblia Szól Gyülekezet diszkriminációmentes elvei nem tesznek különbséget az emberek között faji hovatartozásuk, bőrszínük, nemük, vallási meggyőződésük, vagy etnikai származásuk alapján; előfeltételek és követelmények nélkül üdvözöl minden egyes látogatót.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.