A gyülekezetről

1990-ben többnemzetiségű (finn, francia és amerikai) misszionáriusok egy csoportja érkezett Magyarországra azzal a céllal, hogy a rendszerváltás után, a frissen szavatolt vallásszabadságban megossza Jézus Krisztus evangéliumát az emberekkel.

1991-ben 100 magyar hívő kezdeményezésére az egyház 0097-es technikai szám alatt bejegyzésre került a Bíróságon.

Hitelveink a következő oldalon olvashatóak . Tömören: az apostoli keresztény hit kardinális tanaiban hívő, és azokat gyakoroló Krisztus-középpontú gyülekezet vagyunk.

A Biblia Szól Egyház Biblia-központú szolgálat, melynek célja egyének és családok szellemi növekedésének támogatása, hogy azok a társadalom hasznos és építő tagjaiként teljes életet élhessenek.

A gyülekezetünk számos tevékenységet folytat, melyek között megtalálhatóak a gyermekprogramok, szemináriumok, házassági- és családi tanácsadás, konferenciák, nyugdíjasklub, ifjúsági szolgálat, koncertek és színdarabok, utcai prédikációk, válságtanácsadás,iskolai felvilágosítás.  Ezeken túl egyéb más karitatív és oktatási tevékenységet folytat, melyek során alapítványokkal, hazai és külföldi gyülekezetekkel működik együtt. A tevékenységekben illetve programokban közreműködő egyének nagy része a Biblia Szól Egyház önkénteseiből tevődik össze.

Isten rajtunk keresztül végzett munkájának eredményeként 10 országban vannak magyar misszionáriusaink, bibliatanulmányok számos magyarországi városban, valamint társult gyülekezetek tíz városban.

Az elmúlt huszonhárom év során a gyülekezet több tízezer embert ért el a Biblia üzenetével. Több tucat életet mentett meg különböző szolgálatain keresztül szószerinti értelemben – az öngyilkosságot elkövetni szándékozóktól az abortálni kívánt magzatokig.

Jelenleg mintegy 350 fő vesz részt rendszeresen az összejöveteleken, kötelező tagság nincs. A Magyarországi Biblia Szól Egyház diszkriminációmentes elvei nem tesznek különbséget az emberek között faji hovatartozásuk, bőrszínük, nemük, vallási meggyőződésük, vagy etnikai származásuk alapján; előfeltételek és követelmények nélkül üdvözöl minden egyes látogatót.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.