Üdvözlünk!

E15Banner

Online regisztráció a 2015-ös Európai Konferenciára.

 

 

25. szülinap

Huszonöt évbe sok minden fér bele. Sok öröm, sok csalódás, sok félelem és felszabadulás, és főként-remélhetőleg, sok-sok növekedés. Isten minden hívőt elhívott arra, amivel Péter zárja második levelét –  “… növekedjetek a kegyelemben és a mi Urunk és üdvözítő Jézus Krisztusunk ismeretében.”

Sokan találtuk azt, hogy minden nagyszerű és minden szomorú dolgon keresztül, minden által ami csak történt, Isten személyes növekedést adott nekünk az Ő megismerésében. Ez az örömünk 25 év után is.

Február 8. együtt szeretnénk ünnepelni Krisztus e munkáját közöttünk.

Épp ezért különleges napot tervezünk a gyülekezetben; P. Matti Sirviö, az 1990-ben Budapestre költöző első missziós csapat vezetője fog szolgálni az Igével reggel is, este is. A két Istentisztelet között pedig az a tervünk, hogy együtt töltjük a délutánt itt, a Golgota utca 3-ban. Hallunk majd történeteket a hajdanvolt missziókról, bizonyságokat szolgálatokról és életekből, ebédelünk, teázunk, közösségben leszünk, és valamikor az esti alkalom előtt lesz torta is! :-)

Ha tagja vagy a gyülekezetnek, esetleg voltál ebben a 25 évben, ha vágyol a közösségre, szeretnél hallani, épülni, elfogadni, szeretettel várunk az egész napra, vagy bármely részére téged is!

 

 

 

A 2014 szilveszteri program igazi áldás volt.
Örömteli, laza, nagyszerű közösség, áldott bizonyságok, vidám program és Mikibá’ kiváló főztje tették emlékezetessé az estét. Volt egy szuper színdarab is, no meg az elmaradhatatlan technikai malőrök.

Egy fiatal srác, aki először volt ilyen alkalmon, azt mondta, „ez volt élete legjobb szilvesztere”, egy másik fiatal pedig, aki sokadszor volt, bizonyságnak azt mondta „lehetnék most valahol tökrészegen, beszívva, de annyira hálás vagyok, hogy ehelyett itt vagyok”. Áldás, hogy van választásunk, áldás, hogy van egy helyünk, ahol épülhetünk, ahelyett, hogy rombolnánk magunkat.

Ha lemaradtál most erről az estéről, sajna ismétlés az nincs tervben, de legalább P. Schaller nekünk szóló üzenete megvan :-), azt itt megnézheted.