Misszionáriusok

Rita & Kai Nuorinko

Hameenlinna, Finnország

Látás
Nincs gyülekezetépületünk, az alkalmainkat otthon szoktuk megtartani. Néhány család jár csupán hozzánk, de az a látásunk, hogy ez világméretűvé nője ki magát. Hisszük, amint az Írás is mondja, hogy ne vessük meg a kicsiny kezdetet, mert Isten munkáját nem lehet megmérni.
Imádkozzatok kérlek, hogy az Úr épségben meghozza az új pásztorunkat és családját, a Gyüli találjon épületet a megfelelő helyen és hogy az Úr használjon minket ott, ahol vagyunk addig is, amíg a részletek helyre nem állnak.

Pásztor Lajos & Mysheel Kerekes

Lima, PERU

Látás
Segédpásztor vagyok a limai gyülekezetben, tanítok a Bibliaiskolában, evangelizációkat vezetek, embereket látogatok. Mindemellett nyelvtanár vagyok egy nyelviskolában és a Limai Nemzetközi Keresztény Iskolában.
Gyülekezetünk látása, hogy legyen 20 Bibliaiskolát végzett diákunk, felneveljünk vezetőket, bibliaiskolás tanárokat, pásztorokat, valamint kiküldjünk embereket misszióba.
Kérlek imádkozzatok értünk, hogy Isten vezessen minket a jövőre vetített terveinkben!

Szabó Manna

Berlin, Nemetország

Látás
Az utóbbi időben számomra a tanítványozás vált nagyon hangsúlyossá Máté 28:18-20 szerint. Szeretném látni, hogy emberek megszabadulnak terheiktől, megkötözöttségeiktől és igazi tanítványokká válnak! Szeretnék gyerekeket látni, akik hitben nőnek fel és világító mécsesként világítanak ebben a sötétséggel teljes városban. Szeretnék emberekkel egyszerűen időt tölteni, megtudni, mi foglalkoztatja őket, megismerni őket, törődni velük, megosztani velük Isten tanácsát és azt, amit Ő nekem az Ő kegyelméből már megmutatott.
Kérlek imádkozzatok, hogy a térdeinken tudjunk maradni; hogy gyakoroljuk a közösséget akkor is, ha árat kell fizetni érte, valamint azért, hogy ne legyünk kényelmesek. Ezeken felül kérlek, imádkozzatok anyagi gondoskodásomért is.

Pásztor József & Zumrád Marian

Guangzhou, Kína

Látás
Én és az én házam népe az Úrnak szolgálunk. Isten kegyelméből az elveszettek után megyünk és Jézus Krisztussal való élő kapcsolatot viszünk nekik. Elveszettek, elveszettek, elveszettek! Hogy egy se vesszen el közölük (Jn 3:16).
A mi csapatunk Kínában az elveszettekért van, hogy megmutassa, leleplezze a Krisztus-teste életet, valamint, hogy tanítványozza a kínai embereket a Bibliában. Mi mind rendelkezésre szeretnénk állni Istennek bármire is kér bennünket tudva, hogy Jeremiás 33:3 ma is igaz.

Kepics Polina

Sepsiszentgyörgy

Látás:

Felemelni P. Ádám vezetőségét, szolgálni a Sepsiszentgyörgyi Gyülekezetben, Gyerekszolgálat: Smiley bibliaklub és Ifi alkalmak, női imaalkalmak, utcai evangelizáció, missziós utak, személyes befektetés emberek életébe, Krisztus életének átadása, segíteni Kassinak Kincsőke nevelésében.

Imakérések:

 • egészséges legyen a gyülekezetünk, szeressük a bibliánkat, szeressük a testvéreinket Krisztusban és szeressük az elveszetteket
 • Ádámnak bölcsességért a gyülekezet vezetésében, és szolgálatért Nimród, János és Zoli fele
 • Smiley klubért : Larissza, Lavinia, Alexa, Bogi, Balázs, Bendi, Dávidka, Dorottya
 • Ifi csapatért: Szandy, Zita, Emőke, Annamari, Kassi, Krisztina
  Női imacsapatért: Olga, Judit és én (Erika és Éva is tudjanak csatlakozni)
 • Rózsika néniért és a férjéért
 • Kassiért és Kincsőkéért
 • a szüleimért és a tesómért
 • Jánosnak és Évának gyermekáldásért
 • Antal bácsiért és Ildikóért
 • Ildikóért, aki a szüleit ápolja és nagyon keveset tud velünk lenni
 • Piroskáért és Ibolyáért Paniton
 • rendszeres utcai evangelizáció, megtérések

Pásztor Péter & Kirsi Szabó

Finnország, Helsinki

Szabó Ádám

Sepsiszentgyörgy, Románia

Látás
Gyülekezet alapításban veszünk részt már több éve Isten kegyelméből. A cél több mint Sepsiszentgyörgy.
A látásunk  Székelyföldön több város elérése az Igével, és hatást gyakorolni a Balkán több országára is (látogatás-bátorítás-sárdobálás).
Egy ütőlépes csapattal szolgálunk a hét minden napján. A legerősebb terület jelenleg az árva gyerekek felé végzett szolgálat, de mellette nagy hangsúlyt fektetünk a Bibliaiskolára és a tanítványozásra. 

Szabó András

Kína, Guangzhou

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.