Információ

2020. március 15.

Kedves Testvérek!

A Magyarországon is fokozódó koronavírus fenyegetettség miatt gyülekezetünk vezetősége további intézkedéseket hozott.

Március 16-tól, azaz hétfőtől, beszüntetünk minden olyan tevékenységünk, amely során zárt térben összegyülekezhetünk. Így hétfőtől nem lesznek az épületben Istentiszteletek, nem tartunk Bibliatanulmányokat magánházaknál sem.

Ehelyett teljesen internetes, online üzemmódba állunk át a koronavírus járvány ideje alatt. Ennek részleteit a napokban fogjuk közzétenni honlapunkon, a gyülekezet Facebook oldalán és a gyülekezeti viber csoportban is.

Megértéseteket köszönjük, mindannyiunk érdeke, hogy biztonságban vészeljük át ezt az időszakot. Mindeközben bátorítunk, hogy használjátok ki ezt a lehetőséget Istennel töltött személyes időre, valamint hogy telefonon és egyéb módokon értékes kapcsolatokat tartsatok fenn egymással, imádkozzatok együtt, osszatok meg abból, amit Isten ad nektek, bátorítsátok egymást! Isten áldja a gyülekezetünk és az országunk!


2020. március 11.

Kedves Testvérek!

Mivel az elmúlt hetekben tovább nőtt a koronavírus járvány kiterjedése egész Európában és a Kormány is betiltotta a 100 főnél nagyobb rendezvényeket, szem előtt tartva azt, hogy számos, a járványban Magyarországnál jobban érintett országból erre a hétre vendégeink érkeztek, szükségét láttuk, hogy az Istentiszteletekkel kapcsolatban döntéseket hozzunk.
Az Istentiszteleteket megtartjuk, különösen amiatt, hogy online közvetítve legyenek, ugyanakkor az alábbiakra kérünk Titeket:
– akinek nem esik nehezére, hogy otthonról tekintse meg az Istentiszteletet, kérjük tegye inkább így. Ha szükségét látjátok, nyugodtan gyűljetek össze néhány fős csoportokban, hogy közösségben legyetek, együtt nézzétek meg a közvetítést. Használjuk ezt az időt a személyes kapcsolatok építésére a gyülekezetben!
– nem lesznek gyerekszolgálatok, a gyerekeseket kérjük, hogy lehetőleg ne jöjjenek Istentiszteletre ebben az időszakban,
– a 60 év felettieket kérjük, hogy ebben az időszakban ne jöjjenek Istentiszteletre. A fiatalabb testvéreket kérjük, hogy segítsenek az idősebbeknek, keressék őket telefonon, legyenek közösségben velük, ne felejtkezzünk meg róluk.
Mindenkit kérünk, hogy saját felelősségére, bölcsen mérlegelje, hogy részt vesz-e az Istentiszteleteken jelen helyzetben.
Szeretettel:

A golgota utcai gyülekezet előljárói

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.