Koncertsorozat

Új szív zengése című koncert sorozat kezdete

Az-uj-sziv-zengese_2

*** A koncertsorozatról ***

Isten látást adott, hogy a hangommal szolgáljak koncerteken keresztül. Ezt először Budapesten sikerült megvalósítani, ám szívem vágya, hogy megérinthessek embereket más városokban, településeken is. Nagy csoda volt, hogy a budapesti koncertre Isten egy teljes önkéntes csapatot adott – zenészeket, énekeseket, hangosítókat, segítőket.
Ez a koncert reményeink szerint csak első volt a sok közül. A célunk, hogy a következő évben együtt szolgálhassunk Magyarország egész területén.

E koncertek dalain keresztül azt az új dallamot szeretnénk bemutatni, amit Isten hozott az életünkbe. Hangokkal és szavakkal igyekszünk kifejezni mindazt, amit csodálatos Megváltónk mutatott meg magából. Reméljük, hogy a koncert minden hallgatója ugyanúgy újabb és újabb igazságokat hall meg és lát meg Jézusról a szolgálatunk által.

Ha kérdése van, vagy szeretne koncertet szervezni helyi gyülekezetében, esetleg anyagilag szeretné támogatni szolgálatunkat,  kérjük érdeklődjön ezen az email cimen keresztül: gabijank@nullhotmail.com.

*** Korábbi előadások ***

A mezőberényi koncert áldásaiTeljes galéria megtekintése >>

*** Dalok ***

Cim: Felemelsz engem (részlet)

Cim: The beat of the heart of the Christ (részlet)

Cim: Jestes blisko mnie (részlet)

Egy hozzászólás a(z) “Koncertsorozat” bejegyzéshez

  1. Majoros Kende szerint:

    A CD nagy áldás – kiváló Karácsonyi ajándék 🙂

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük