2016 Nyári Konferencia

„Nektek, akik hisztek, Ő drága”                             (1. Péter 2:7)kaposvar front

Mikor háromévesen folyton azt hajtogattuk: „miért?”, mikor a nehézség közepén azt kérdezzük „most miért?”, mikor a mindennapok fáradtságában immár ezredszer kellene nekiszaladni ugyanannak a dolognak és ott van bennünk a „minek is?”, akkor talán észrevétlenül, de egyre ugyanazt kérdezzük: mi is az értelme ennek az egésznek? A társadalmaink, kultúráink, ideológiáink adnak erre bizonyos válaszokat, ám azok nem túl tartósak és nem is kielégítőek.
Ugyan mi nem is számítottunk erre, de Jézusban e területen is egy csodára bukkantunk: azt találtuk, hogy az életünk eseményei mély, valós értelmet nyernek az Ő jelenlétében. Ő úgy ért engem, mint senki más. Ő egyedül az, Aki teljesen átlátja, mi mire való, mi miért volt szükséges. Időnként nekünk is megengedi, hogy belelássunk a dolgok jelentőségébe, valódi értelmébe. Persze, megvannak a maga nehézségei ennek is: nem mindig könnyű elfogadnunk Tőle, ám amikor hitben járok, hitben látok, hitben gondolkodom és hitben értek, akkor békességet nyerek, és Ő a legdrágább nekem.

E nyáron ismét Kaposváron jövünk össze, hogy együtt találkozzunk Ővele, Aki nekünk annyira drága. Gyere, növekedjünk együtt a hitben, gyere, élvezzük a közösséget, épüljünk az Ige által, gyere, és imádkozzunk, hogy magasra felemelve lássuk Őt!

REGISZTRÁLNI KIZÁRÓLAG INTERNETEN LEHET (KATTINTS!)

Nem a régi helyünkre megyünk!
Ebben az évben új helyen lesz a konferencia, a Kaposvári Egyetemen, (7400 Kaposvár, Guba Sándor utca 40.) ami részben azt jelenti, hogy végre légkondis teremben lesznek az Istentiszteletek (!), másrészt persze most hozzá kell szoknunk valami vadonatújhoz, aminek biztos meglesznek a maga    nehézségei is.

Fontos tudnivalók
Most kétféle szállás közül választhatsz, az 1. típusnál a fürdőszoba a szobában lesz, a 2. típusnál a zuhany a folyosón található.
Ahogy az elmúlt években, úgy idén is szervezünk közös autóbuszt a G3 gyülitől.
A fontos információkat PDF-ben töltheted le innen, a menüt pedig itt találod.
Kérünk, tekintsd át ezeket a táblázatokat, és döntsd el, hogy melyik szállást szeretnéd, kérsz-e ebédet, stb.!
Javasoljuk, hogy mielőbb  dönts, és jelentkezz, nehogy lemaradj arról a kategóriájú szállásról, amit szeretnél!
(Az 1. kategóriából 138 darab, az olcsóbból 75 darab áll rendelkezésünkre.)

 

REGISZTRÁLNI ITT TUDSZ

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.